Rautahöyhenen palvelut

Vahvuuksiamme ovat:


YKSILÖLLISESTI LUODUT PALVELUSISÄLLÖT
Jokainen asiakas on meille erityistapaus, jota haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki palvelumme hiotaan kunkin asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittaen. Pyrimme aina asiakkaan kannalta toimivimpiin ja taloudellisimpiin ratkaisuihin palkitsevimman tuloksen saavuttamiseksi.


ONGELMIEN EHKÄISEMINEN JA RATKAISEMINEN
Rautahöyhenen palvelut perustuvat monitieteiseen tutkimukseen ihmisten käyttäytymisestä, tunteista ja arvoista. Missiomme on jalkauttaa tutkittu tieto asiakkaidemme hyväksi. Laaja tutkimustaustamme luo vankan perustan koulutustemme sisällöille.


Koulutuksissamme emme tyydy tunnelmaa hetkellisesti kohottavien latteuksien esittelyyn, vaikka emme huumoria kaihdakaan. Punnitut näkemyksemme riittävät pidemmälle: ne tarjoavat välineet ehkäistä jo ennalta asiakassuhteiden ja työyhteisön ongelmia sekä välineet korjata jo syntyneet ongelmat.


KOULUTTAMISEN VANKKA KOKEMUS
Meillä on vankka kokemus kouluttamisesta niin puhumalla, osallistaen ohjaamalla kuin kirjoittamallakin. Koulutusmenetelmiemme kultaisena sääntönä on rautaisen tietopaketin yhdistäminen itsemme likoon laittamiseen ja vuorovaikutuksellisuuteen. Meille rautahöyhenläisille kouluttaminen on kaikkein tärkein ihmiskohtaaminen.


Me saamme ihmiset ajattelemaan.

miten asiakas kohdataanKukin kerros tarjoaa täsmävälineet kohti asiakaskohtaamisten ja yhteistyön rautaista ammattilaisuutta

1-kerroksessa vahvistamme itsetuntemusta, mikä edesauttaa toisen kohtaamista. 

2-kerroksessa tarjoamme vuorovaikutustaitojen koulutusta.  

3-kerroksen palvelumme auttavat kirkastamaan yhteisiä arvojenne.   

4-kerroksessa pureudumme kehittämään organisaatiotanne pitkällä tähtäimellä.

Mitä korkeammalle nousette, sitä kauemmas näette ja pitkäjänteisemmin toimitte.

   

 

LUENNOT JA HARJOITUKSET

Kehonkuvan monet ulottuvuudet