VAIKUTTAVUUS JA NÄYTTÖÖN PERUSTUVA TIETEELLINEN TIETO

Rautahöyhenen palvelut perustuvat tutkittuun tietoon ja koeteltuihin näkemyksiin. Me emme vedä koulutustemme sisältöjä hatusta tai turvaudu sanomassamme helpoimmin nieltävien latteuksien esittelyyn.

Meillä on ihmisyyden asiantuntemusta kolmen tohtorin tutkinnon mitalla yhdistettynä käytännön kokemukseen erilaisten yleisöjen palvelusta. Antropologian, filosofian ja etiikan tietopohja sekä laaja kansainvälinen tutkimustoimintamme luovat vankan perustan koulutustemme sisällöille. 

YKSILÖLLISESTI LUODUT PALVELUSISÄLLÖT

Jokainen asiakas on meille erityistapaus, jota haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutustemme ja valmennustemme sisällöt ja toteutustavat hiotaan kunkin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Pyrimme aina löytämään asiakkaan kannalta toimivimmat ja taloudellisimmat ratkaisut palkitsevan tuloksen saavuttamiseksi.     

PEDAGOGINEN JA TUTKIMUKSELLINEN OSAAMINEN

Emme ole koulutuksen ja tutkimuksen keltanokkia. Rautahöyhenen palvelut toteuttaa joukko ammattilaisia, joilla on vankka kokemus koulutuksesta, opetuksesta ja tutkimuksesta. Pedagogiamme kultaisena sääntönä on asiallisuuden yhdistäminen itsensä likoon laittamiseen ja vuorovaikutuksellisuuteen. Meille koulutus on kaikkein tärkein kohtaaminen.  

ASIAKASKOKEMUKSIA

1. Koulutuksesta tuli paljon positiivista palautetta. Koulutus koettiin hyödyllisenä ja käytännön kokemukset, kertomukset sekä tutkimustieto tekivät koulutuksesta mielenkiintoisen ja koulutuksen koettiin vahvistavan työntekijöiden tapaa toimia vanhustyössä.... Ilmapiiri koulutuksessa koettiin positiiviseksi ja oli hyvä, että koulutuksen aikana heräsi yhteistä keskustelua.

2. Koulutus oli mielenpainuva kokemus, joka vahvisti kuvaa siitä kuinka tärkeää kosketus on. Koulutus pisti myös ajattelemaan osallistujien omaa tapaa työskennellä sekä lähestyä asukkaita. Kouluttajat osasivat asiansa hyvin, joka toi aktiivista keskustelua osallistujien kesken. Harjoitteet koettiin hyviksi, koska niiden avulla sai kokea, kuinka asukkaat kosketuksen tuntevat. 

Saija Härkönen, projektipäällikkö, Vantaan kaupungin Vanhus- ja vammaispalvelut

---------------------

SuPerin opintopäivillä Taina Kinnusen luento koettiin erittäin hyödyllisenä. Moni vastasikin kysymykseen "Mikä luento oli hyödyllisin työtäsi ajatellen?", että "Kosketus hoitotyössä - viestintää, yhteyttä ja tunnetta". Poimintoja vastauksista:   

”Erityisesti KIITOS luennoitsijalle, joka oli Innostava ja inhimillinen, meidän työtämme arvostava. Sain vahvistusta omille ajatuksilleni”

”Pidin valtavasti Taina Kinnusen pitämästä luennosta... Luento laittoi ajattelemaan, että potilaita voi koskettaa enemmän, vaikka sitä kyllä olen aina tehnyt.” Elina Kiuru, Kehittämisyksikön asiantuntija, Suomen lähi- ja perushoitajaliitto.

-------------------------

Taina käsitteli eettisesti tärkeää ja herkkää kosketuksen merkitystä valaisevan asiantuntevasti. Alustus valoi ymmärrystä, inspiraatiota ja
inhimillistä lämpöä
.
Mikael Taylor, Avoin Eettinen Foorumi


RAUTAHÖYHENELÄISET MEDIASSA

Taina Kinnunen kertoo videolla, kuinka opit koskettamaan oikein: Iltasanomat 12.3.2019

Taina Kinnunen haastateltavana Helsingin Sanomissa tekemästään kosketus-tutkimuksesta: Helsingin Sanomat 14.2.2019

Taina Kinnunen kertoo, miten tunnetaidot mullistavat työelämän: Lapin Sanomat 13.2.2019, Kaleva 13.2.2019

Taina Kinnunen puhuu, mitä kosketuksen puutteesta kärsivä voi tehdä: https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/2018012422...

Taina Kinnunen Ylen aamuteeveessä, aiheena kosketus: https://areena.yle.fi/1-4200181.

Taina Kinnunen ja Ville Erola Roman Schatzin Maamme-ohjelman vieraina, aiheena Timmin kropan filosofia: https://areena.yle.fi/1-4326721.

Jaana Parviainen haastateltavana aiheesta ulkonäköpaineet työelämässä: https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmio...

Taina Kinnunen radio-ohjelmassa 6 kuvaa: https://areena.yle.fi/1-4510126.

Taina Kinnunen Alin ja Husun vieraana, aiheena kosketus: https://areena.yle.fi/1-2031363?autoplay=true.

Taina Kinnunen Docventures-ohjelmassa, aiheena naisen kauneus: https://areena.yle.fi/1-2089471.

Jaana Parviainen keskustelee aiheesta sosiaaliset robotit Nuorten filosofia-tapahtumassa.